ONLINE PORUČIVANJE

 

IZBOR PROIZVODA

Na vrhu stranice, na glavnom meniju nalazi se odeljak Kategorije. Izborom neke od kategorija otvoriće se stranica sa izlistanim proizvodima. Ukoliko ste izlistali grupu proizvoda koja Vas interesuje, dodatne informacije o konkretnom proizvodu možete videti klikom na sliku ili naziv proizvoda. Ukoliko ne znate kojoj kategoriji pripada proizvod koji vas interesuje, možete iskoristiti polje za pretragu. U polje možete kataloški broj, naziv proizvoda ili  reč koja se nalazi u samom opisu proizvoda. Prilikom pregleda proizvoda koji su dostupni za kupovinu, primetićete da sa desne strane postoji dugme “DODAJ NA KARTICU”. Odaberite količinu i klikom na to dugme bićete obavešteni da se proizvod nalazi u Vašoj korpi.
Moguće je više puta dodati isti proizvod u korpu.

SADRŽAJ  KORPE

U svakom trenutku omogućen Vam je pregled svih proizvoda koje želite da kupite. Jednostavnim klikom na Moja kolica u gornjem desnom uglu sajta otvarate stranicu na kojoj su prikazani svi proizvodi spremni za kupovinu. Veoma lako možete obrisati proizvode iz korpe ili povećati broj željenih proizvoda.

PORUČIVANJE  PROIZVODA IZ  KORPE

Kada ste spremni da izvršite svoju kupovinu potrebno je na stranici ”MOJA KOLICA”  da pregledate listu artikala koje želite da poručite i kliknete na dugme NASTAVI SA PLAĆANJEM” koje se nalazi na dnu stranice, zatim unesite tražene podatke (ako niste uneli u kontrolnoj tabli vašeg naloga) i idite na dugme Nastavi. 

Izaberite kako želite da vršite plaćanje. Vaša narudžbina je prosleđena do naših komercijalista. Kao potvrdu o uspešnoj online trgovini, dobićete potvrdnu poruku na Vašu e-mail adresu koju ste uneli.