NAJČEŠĆA PITANJA

 

Da li je moguća isporuka van granica Srbije ?

  • Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Srbije.

Da li mogu da kupim kao fizičko lice ?

  • Moguće je.

Greškom sam naručio jedan proizvod. Da li je moguće otkazati porudžbinu ?

  • Nakon što napravite porudžbinu, dobićete e-mail o njenoj potvrdi. A da bi je poništili potrebno je da pošaljete broj narudžbine koji se nalazi u Moj nalog → Porudžbine. Pošaljite na email ana.zivkovic@grafopapir.com ili office@grafopapir.com broj narudžbine i napišite šta biste menjali. Ili pošaljite na gore navedene e-mailove broj narudžbine i u sadržaju poruke napišite OTKAZUJEM. Otkazaćemo vašu porudžbinu i možete početi sa novom.

Kako da budem siguran da sam priveo kraju svoju porudžbinu ?

  • Onog momenta kada potvrdite svoju porudžbinu na dugme ”potvrdi” koje se nalazi na samom dnu Vaše korpe, Vi ste preduzili poslednji korak poručivanja i priveli kraju svoju kupovinu. Automatski, kada to učinite dobićete na e-mail potvrdu o uspešno obavljenoj kupovini, što je ujedno i najverodostojniji znak da je kupovina obavljena uspešno.

Upisao sam pogrešan podatak o sebi i naknadno uvideo grešku. Kako mogu to da ispravim ?

  • Svi unešeni podaci mogu vrlo lako da se isprave i promene, tako što idete na Moj nalog koji se nalazi u gornjem desnom uglu. Prikazala vam se Kontrolna tabla. vašeg naloga. Zatim kliknite na Detalji naloga i tu ispravite greške. Kliknite na Sačuvaj promene. Vaši podaci su zvanično izmenjeni.