USLOVI ISPORUKE

 

ROK  ISPORUKE   

Rok za isporuku naručene robe je 72h.
Period isporuke zavisi od količine poručenih artikala, dostupnosti te adrese isporuke. Porudžbine kreirane petkom i vikendom, obrađujemo početkom naredne sedmice.

Kada potvrdimo sve artikle, putem e-maila ćemo vas obavestiti o roku tačne isporuke. Status vaše pošiljke možete u svakom momentu proveriti na svom korisničkom nalogu, slanjem poruke na e-mail ana.zivkovic@grafopapir.com; office@grafopapir.rs ili pozivom na neki od naših telefona:

011/4514-397

011/4234-399

Radno vreme naših komercijalista je:
Radnim danima od 8-16h

 

NAČIN ISPORUKE   

Isporuke se obavljaju putem ovlaštenog servisa brze pošte ”City Express” u vremenskom periodu od 72h.

Napomena:
Za iznos preko 7.000,00 rsd isporuka je besplatna.

 

PREUZIMANJE POŠILJKE

  • Dostava pošiljke vrši se na adresu naručioca u  periodu od 8 do 16 sati.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

  • Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, uobičajena praksa je da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke.
  • Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će biti vraćena nazad. U slučaju povrata pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju iste.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili da postoje određena fizička oštećenja molimo Vas da nas kontaktirate u roku od 24 sata od trenutka prijema pošiljke

Postupak reklamacije pogledajte na stranici „REKLAMACIJE“.